Equipment Technician

Smit Thermal Solutions (Smit TS), gelegen in Son (Noord Eindhoven), levert thermische productie systemen binnen een internationaal speelveld. Dit realiseren we met ongeveer 40 collega’s waarvan 90% een technische achtergrond heeft. Smit TS staat aan de vooravond van een aantal uitdagende projecten voor verschillende hightech markten. Voor het realiseren van deze projecten en het bouwen aan onze organisatie, zijn we op zoek naar een collega in de positie van ‘equipment technician’.

Doel van de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het monteren volgens tekening van technische systemen, modules en complete machines. Deze werkzaamheden vinden plaats in onze werkplaats te Son. Ook zul je zorg dragen voor de installatie van systemen op klant locatie, dat betekent steeds weer een nieuwe uitdaging met wisselende technieken waarbij de werkzaamheden zowel mechanisch als elektro afwisselend van aard kunnen zijn. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid.

Taken

o Assemblage van projecten;

o Zorgdragen voor planning en voorbereiding van projecten;

o Ondersteuning van logistiek en kwaliteit

o Je levert input in de optimalisatie van assemblageprocessen;

o Installaties van nieuwe en bestaande systemen op klant locatie;

o Service van systemen op klant locatie;

o Samen met je collega’s zorg je voor het waarborgen van kwaliteit en levertijd;

Jouw profiel

Je bent te omschrijven als zelfstandig, flexibel en stressbestendig. Als persoon ben je prettig in de omgang en je communiceert gemakkelijk. Je houdt overzicht, laat je niet snel uit het veld slaan en bent proactief ingesteld.

Verder heb je:

o   Afgeronde MBO/MBO+;

o   Je hebt technisch inzicht, zowel elektrotechnisch als mechanisch;

o   3 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de machinebouw;

o   Kennis van plc systemen is een pré;

o   Je bent bereid tot internationaal reizen

o   Je hebt kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek;

o   Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;

Vereiste competenties

o   Accuraat;

o   Goede communicatieve vaardigheden;

o   Stressbestendig;

o   Plannen en organiseren;

o   Samenwerken;

Wat bieden wij?

Een technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werk. Daarnaast krijg je de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak door bijvoorbeeld het volgen van aanvullende cursussen en/of opleiding. Je krijgt bij ons een uitdagende- en bovenal zelfstandige rol in een inspirerende werkomgeving met unieke High Tech projecten.

Ben je geïnteresseerd of zou je graag meer willen weten? Neem dan contact op met Mario Tiebax via 0499 494 549 Mobiel: +31683163158 of stuur een email naar m.tiebax@smit-ts.nl.

Go back